FAQ

CONTACT

Wat is watlafknvb.nl?

Klik hier voor meer uitleg over watlafknvb.nl. De WatLafKNVB actie van De Avondshow is geëindigd. Er worden geen WatLafKNVB aanvoerderbanden meer aangeboden.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Alleen voor gedane bestellingen kun je contact opnemen via het contactformulier.

Kan ik jullie ook bellen?

Nee, helaas. Door te besparen op zaken als een callcenter gaat er zoveel mogelijk geld naar de John Blankenstein Foundation. Vul daarom het contactformulier in als je contact wilt opnemen over een gedane bestelling. Het contactformulier vind je hier.

En mailen dan?

Dat kan via het contactformulier.

PRIJSOPBOUW

Hoe zit het met de prijs die ik betaald heb voor een band?

De prijs is opgebouwd uit de band zelf, de drukkosten, de BTW en dus de donatie; minimaal € 3,50 per band gaat naar de John Blankenstein Foundation. Als er heel veel aanvoerdersbanden worden besteld, en we daardoor nog goedkoper kunnen inkopen, gaat alles wat er daarna overblijft ook naar de John Blankenstein Foundation. Notaris Sandra Viveen van Notariskantoor Notea in Hilversum ziet hierop toe. Met de band steun je de actie en steun je de John Blankenstein Foundation.

Wie verdient hier dan aan?

Zowel Arjen zelf, het programma De Avondshow, de VPRO of producent Human Factor verdienen hier niks aan. De leverancier levert de band voor een uiterst laag tarief, zodat het maximale bedrag naar de John Blankenstein Foundation gaat.

LEVERING

Wie levert mijn aanvoerdersband?

Je aanvoerdersband wordt bezorgd door PostNL met een brievenbuspakket.

Wanneer arriveert mijn aanvoerdersband?

We doen ons best om je bestelling binnen 5-7 werkdagen te leveren. Mochten er na de uitzending heel veel donaties worden gedaan, dan kan het iets langer duren voor je aanvoerdersband wordt bezorgd.

Hoe laat komt de bezorger?

Je bestelling wordt bezorgd via een brievenbuspakket dus je hoeft niet thuis te blijven om te wachten op een bezorger.

Kan ik mijn bestelling niet eerder ontvangen?

Omdat we veel banden in een korte tijd willen versturen, kunnen we helaas niet sneller leveren dan dit.

Bezorgen jullie ook in het buitenland?

Nee, we bezorgen alleen in Nederland.

KLACHTEN

Ik heb mijn aanvoerdersband ontvangen, maar ik wil m ruilen voor een maatje groter/kleiner, kan dat?

Eerlijk gezegd: liever niet. Probeer anders je arm te trainen (of juist niet) door zelf een beetje dunnere/dikkere arm te krijgen? Of maak iemand anders blij met deze band en doe nog een donatie en ontvang zelf gewoon een nieuwe band.

Ik ben niet tevreden over de aanvoerdersband, wat kan ik doen?

Jammer dat je niet tevreden bent. Je kunt dit formulier invullen en aangeven dat je een klacht hebt. Maar bedenk dat we dit echt doen voor het goede doel; zoveel mogelijk geld naar de John Blankenstein Foundation. Vul dus het alleen het formulier in als je echt een serieuze klacht hebt.

DONEREN

De WatLafKNVB actie van De Avondshow is geëindigd. Bedankt voor jullie overweldigende steun. Plaats je foto met band op de socials met #watlafknvb. Donaties aan de John Blankenstein Foundation zijn altijd welkom op johnblankensteinfoundation.nl

PRIVACY

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

We respecteren de privacy van alle gebruikers van de site en zorgen dat al uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. We vinden het dan ook belangrijk dat u weet wat er met uw gegevens gebeurt, lees daarom hier de privacyverklaring.